νικη τσεκου ομοιοπαθητικη
Η κίνησή του αυτή δεν έμεινε απαρατήρητη από τα τουρκικά πλοία που πλέουν στην περιοχή, με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν πως μια τουρκική φρεγάτα προσπάθησε να συγκρουστεί μαζί του, κάτι που απετράπη εξαιτίας των ελιγμών του πλοιάρχου του ιταλικού γεωτρύπανου.
ξηροι καρποι ελληνικοι
results of uefa europa league
σιδηρο και θηλασμος
Το SAIPEM 12000 βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με το Κέντρο συντονισμού και διάσωσης της Κύπρου, ενώ εκτιμάται ότι στην περιοχή αναμένεται να σπεύσουν κι άλλα τουρκικά πολεμικά πλοία, καθώς και πλοία άλλων χωρών.
Η κατεύθυνση του γεωτρύπανου όπως καταγράφεται από το marinetraffic.com
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΝΙ είχε δηλώσει από χθες, σχολιάζοντας την αδράνεια του γεωτρύπανου στην περιοχή εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες, πως «έπρεπε να αρχίσουμε την γεώτρηση αυτή και περιμένουμε. Είναι σαφές ότι από τη στιγμή που μετά από τη γεώτρηση αυτή πρέπει να πάμε σε άλλη χώρα, είναι πολύ πιθανό ότι τις ημέρες αυτές θα πρέπει να μετακινηθούμε, θέτοντας υπό συνθήκες ασφαλείας την αναζήτηση αυτή», είπε ο ίδιος και προσέθεσε: «Στη συνέχεια, θα επιστρέψουμε, περιμένοντας να βρεθεί μια λύση από την διεθνή διπλωματία».
Εξάλλου, σε ερώτηση αν πρόκειται να εγκαταλείψουν οριστικά τη γεώτρηση στην περιοχή Καλυψώ, ο Κλάουντιο Ντεσκάλτσι τόνισε: «Όχι, είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες διαφορές. Συνήθως, στις περιπτώσεις αυτές, θέτουμε υπό συνθήκες ασφαλείας τον στόχο. Δεν φύγαμε από τη Λιβύη ή από άλλες χώρες όταν υπήρχαν πολύπλοκες καταστάσεις, είμαστε όλοι πολύ νηφάλιοι και ήσυχοι».
Η νέα αναζήτηση φυσικού αερίου, δήλωσε τέλος ο Ντεσκάλτσι, «μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Μαρόκο».
Το επεισόδιο της 9ης Φεβρουαρίου και ο διάλογος των πλοιάρχων του Saipem και τουρκικού πολεμικού πλοίου
καπνια στελλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου